BREZPLAČNA dostava za VSE nakupe nad 20€ + DARILO 🚚Modni dodatki jeseni in zime 2016/17

Objavil Andraž Poje

V hladnejših mesecih je izbira oblačil nekoliko lažja. Večino našega videza namreč prekrivajo vrhnja oblačila, kot so debeli plašči ali puhovke. To je idealna priložnost, da si damo duška pri modnih dodatkih. Dobro izbrani dodatki bodo popestrili vaš celoten izgled in dali vsakemu outfitu tisto piko na i ali češnjo na vrh tortice. Poleg tega boste z ustreznimi modnimi dodatki povezali vaš outfit v neko, vizualno prijetno, celoto. Spodaj smo za vas izbrali nekaj modnih dodatkov, ki bodo to sezono kraljevali na modnih navdušenkah.  Nasveti so še topli, neposredno iz modnih pist.  ;)
1. Choker ogrlice so pravi hit
Choker ogrlice so modni dodatki, ki se tesno prilegajo vratu osebe, ki nakit nosi. Lahko gre za običajen žametnen pašček, pogosto pa jih krasijo tudi razni dodatki in detajli. Še vedno  gre za zelo popularen kos, ki ga spremljamo že od poletja 2014. To jesen in zimo bodo oprijete ogrlice spet krasile vaše vratove, trend pa se ne bo poslovil niti ob koncu zime. Na modnih brveh se odvija pravo malo »choker« tekmovanje. Videti je mogoče raznorazne chocker ogrlice, ki so izdelane iz najrazličnejših materialov. Od kovine, stekla, žameta pa celo do krznenih ogrlic v choker stilu. Na ulicah je v zadnjem času mogoče trend opaziti kar pogosto.
Chocher verižica
Slika1 (vir: https://nataliebjewelry.com/)
2. Na statement modne dodatke ne gre pozabiti
Minimalizem je out, statement nakit pa ponovno vlada. To jesen in zimo je preprosto nujen kos vsake modne navdušenke. Izbira je res velika, privoščte pa si lahko prav vse. Letošnjo sezono prevladujejo predvsem močne in živahne barve v kombinaciji s kovinski materiali. S statement nakitom boste zagotovo opaženi.  To zimo pozabite na dolgočasen nakit in si priskrbite nekaj bolj drznega.  Svoj nov kos statment nakita lahko najdete tudi na spletni strani Allure.
Statement verižica
Slika2 (vir: http://www.asoutherndrawl.com/)
Statement verižica - Princess
Statement verižica - Ariela
Statement verižica - Kleopatra
3. Veliki in opazni, statement pasovi
Letošnja zima in jesen se očitno odmikata od minimalizma. Poleg statement nakita se bodo tokrat nosili tudi veliki in opazni statement pasovi. Pasove lahko nosite tako pod, kot tudi preko svojih najljubših plaščev. Statement pas lahko  prav tako kombinirate tudi s svojim najljubšim večjim šalom, ki ga s pomočjo pasu ovijete ter pritrdite okrog svojega telesa. Še posebej aktualni bodo modni  pasovi z velikimi zaponkami in našitimi detajli.
Modni dodatki - pas
slika3 (vir: http://stylecaster.com/)
4. Plastenje nakita
V mrzlih mesecih je izredno modno in uporabno plastiti oblačila, torej obleči več kosov na vrh drugih kosov oblačil. Trend se bo v letošnji sezoni dotaknil tudi modnih dodatkov, še posebej pa ogrlic  in verižic. Plastenje bo izrazito predvsem pri verižicah. Nosite lahko verižice, ki so sestavljene iz večih delov.  Najbolj modne bodo to sezono kovinske verižice sestavljene iz dveh do štirih delov. Nekaj primerov  primerov plastenja si lahko ogledate na Allure spletni strani:
Štiridelna Verižica z vzorci 
Tridelna Verižica - biseri s krogom
Dvodelna verižica "Turkizna krona"
Tridelna verižica "Turkizni svet"
Dvodelna verižica "Pearls"
5. Perle, perle ...
Mrzli meseci letošnjeg zime bodo obarvani v raznobarvne perlice različnih velikosti, ki pa ne bodo krasile samo ogrlic. Nadenete si jih lahko tako v obliki zapestnic , uhanov ali kot dodatek na drugih modnih dodatkih. V vsakem primeru, perle se letos nosijo v množini. Dobra izbira za sezono, ki prihaja so prstani z večimi perlami ali perlice nanizane na uhanih. Pri Allure najdete perlice na naslednjih povezavah:
Komplet verižica in zapestnica - pearl #6
Zapestnica "Infinity Perla"
Verižica "Queen of pearls"
Verižica - infinity biser
Modni viseči uhani - perlasti grozd
6. Dodajte spekter geometričnih likov
Geometrija bo obarvala tudi letošnjo jesen in zimo. Opaziti bo mogoče predvsem velike uhane in verižice z geometrijskimi likami. Izbiraš lahko med večjimi liki, ali malo manj opaznimi.  Najbolj popularna bosta  trikotnik in krogla. Uhane v obliki geometričnih likov si lahko priskrbite tudi pri Allure, izbirate pa lahko med trikotniki ali krogi.
Viseči uhani - circles
Viseči uhani - GEO
Verižica - ploščica vs. krog
7. Broške so in
Na pomladno/poletnih kolekcijah modnih revij smo bili lahko priča pravi senzaciji brošk v najrazličnejših oblikah in velikostih. Tudi v drugi polovici letošnjega leta na broške ne bomo pozabili. Modne bodo predvsem kovinske broške z geometrijskimi liki ter velike in masivne broške. Pri broškah se ti ni treba držati pravila manj je več, z njimi lahko letos tudi malo pretiravaš. Izberi veliko in zelo opazno broško ali na svojo usnjeno jakno pritrdi več manjših brošk.
modni dodatki - broška
8. Letos nas bo zeblo v prste
Spet so nazaj popularne rokavice, ki razgalijo naše prste. Letošnjo jesen in zimo pa naj bodo po možnosti zelo  visoke ali zelo nizke. Klasične dolžine torej za letošnjo sezono odpadejo.  ;)
Visoke rokavice se bodo super podale k vsem krajše krojenim kosom vrhnjega oblačila, krajše la lahko nosite k nekoliko daljšim rokavom.  Pri izbiri rokavic bodo v letošnji sezoni kraljevale predvsem usnjene rokavice v vseh možnih barvah, stilih in dolžinah. Če želite izstopati pa so za vas pravšnje nekoliko bolj prosojne rokavice.  
Modni dodatki - usnjene rokavice
Slika5 (vir: http://glamsugar.com)

translation missing: sl.blogs.comments.with_count

translation missing: sl.blogs.comments.title

translation missing: sl.blogs.comments.moderated